Welkom bij Huismuziek Zeist van de
vereniging voor Huismuziek

In verband met de maatregelen rondom de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) kan informatie over bijeenkomsten en evenementen verouderd zijn. Neem contact op met het secretariaat van de vereniging om de details te bevestigen.
Zie ook op deze website: PROTOCOL COVID-19


Klik op een van de volgende onderwerpen


Wie zijn wij?

Huismuziek Zeist is een zelfstandige vereniging, aangesloten bij de landelijke Vereniging Huismuziek. Binnen Huismuziek Zeist bestaan normaliter twee speelgroepen: de Blokfluitgroep en de Gemengde Groep. De Gemengde Groep is bestemd voor verschillende kamermuziekinstrumenten, zoals b.v. cello, viool, dwarsfluit, klarinet, blokfluit etc. De Blokfluitgroep is enkel bestemd voor blokfluitspelers. Beide groepen worden zeer deskundig en enthousiast geleid door onze dirigente Els Schreuder. Dit seizoen heeft een kleine wijziging plaats gevonden in de organisatie van de groepen. Beide groepen spelen voorlopig gezamenlijk om de week volgens een vast rooster. Daaromheen is ruimte voor initiatieven en projecten voor een kleine groep.

Waar repeteren wij?

Het adres voor alle avonden is:
Stichtse Vrije School
Socrateslaan 24
3707 GL Zeist

Speelavonden en optredens worden regelmatig in de media (Stadspers en Nieuwsbode van Zeist e.o.) aangekondigd. Het seizoen 2021-2022 begint op donderdagavond 2 september 2021 en eindigt begin juni 2022.

Naar boven

Nieuwe leden

Huismuziek Zeist is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Dus speelt u blokfluit en/of een ander kamermuziekinstrument (viool, cello, dwarsfluit, klarinet, gitaar bijvoorbeeld), kunt u van blad lezen en vindt u het leuk om samen muziek te maken, dan wordt u van harte uitgenodigd om te komen luisteren en kijken of het spelen in een ensemble iets voor u is. Plezier in het samenspelen staat hoog in het vaandel. Hebt u interesse, neem dan contact op met de secretaris van de vereniging Atty Vis, 06-38302745

Naar boven

Lidmaatschap en tarieven

  • De contributie bedraagt dit seizoen € 150.00 p.p. voor 18 speelavonden.
    Andere initiatieven worden apart gefinancierd.
  • Aan het begin van het speelseizoen krijgt iedereen van penningmeester Arriënne Matser een betalingsverzoek.
  • Je kunt ook lid worden van de landelijke Vereniging voor Huismuziek. Je steunt dan de belangenbehartiging van amateur-musici. Je ontvangt 4 maal per jaar het blad Huismuziek en je kunt korting en voorrang krijgen bij allerlei cursusactiviteiten, deelnemen aan het bouwercontact en lenen in de muziekbibliotheek. Voor nadere informatie: 06-46487148 of 026-8450788, www.huismuziek.nl e-mail info@huismuziek.nl

Naar boven


© 2018 MUSIXPERIENCE/Huismuziek Zeist - Web Design: Niels CCM Moes