Uitvoeringen

Wij treden regelmatig op voor een klein publiek.
Ons eerstkomende concert is het Lenteconcert 2019
Op 11 april geeft Huismuziek Zeist een lenteconcert. Er wordt een gevarieerd programma gespeeld met muziek uit diverse perioden, lopend van vroeg-barok (Tomas Luis de Victoria) tot eigentijds (Janneke Moes). Ook wordt muziek gespeeld van Purcell, Albinoni, Händel, Hayden, Rheinberger en Tsintsadze. Huismuziek Zeist bestaat uit twee groepen; een blokfluitgroep en een gemengde groep. Sommige stukken zullen door de blokfluitgroep worden uitgevoerd, andere door de gemengde groep of door allen.

Wij nodigen u van harte uit om deze avond bij te wonen. Het concert vindt plaats in de Gemeentezaal van de Rafaëlkerk (Van Tetslaan 4 in Zeist) en begint om 20:00 uur. Vanaf 19:45 is de zaal is open en staat er koffie en thee klaar. Het concert zal ongeveer een uur duren en na afloop is er gelegenheid voor een drankje. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ook zoekt de Huismuziek Zeist nieuwe leden. Dus speelt u blokfluit en/of een ander kamermuziek-instrument (viool, cello, dwarsfluit, klarinet bijvoorbeeld) en vindt u het leuk om samen muziek te maken, ook dan wordt u van harte uitgenodigd om te komen luisteren en kijken of het spelen in een ensemble iets voor u is. Plezier in het samenspelen staat hoog in het vaandel. De leden van de vereniging zijn na het concert ook bereikbaar om vragen te beantwoorden.

Wij zien u graag op 11 april.

De spelers

Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie.

Het programma


Klik op het affiche voor een grotere, leesbare versie.